muzika 2013 mp3

здесь вы можете послушать и без проблем скачать песню "Ohrid i muzika" от Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович и также посмотреть клип Barbara -Ohrid i muzika FYR Macedonia Junior Eurovision Song Contest 2013

Понравилось: 0

Певец: Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Композиция: "Ohrid i muzika"

Длина: 03:06

Просмотрели: 380

Дата: 2014-11-06

Скачать

Другие песни этого исполнителя Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович
Весь текст:

"Охрид и музыка"

Во Охрид наш ти првпат си,
Екскурзија брз крај
Со твојте другари !
На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Реф:
Во мојата татковина
Секој пее танцува,
И сонцето, и Ѕвездите,
Секој ми се радува!

Во мојата татковина
Секој пее танцува,
Не лути се придружи се,
Ајде дај ми рака,
Музика се сека
Повеќе од љубовта!

Во Охрид наш
Ти бисер си,
Со песната за миг
Јас рушам граници!

На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Видео
Barbara -Ohrid i muzika (FYR Macedonia) Junior Eurovision Song Contest 2013
Комментарии (0)
Добавьте ваш коментарийБезопасность: